Visagie

Make-up
De sterke punten benadrukken en de mindere kanten camoufleren: het kan met make-up. Een feestje wordt leuker met een mooie visagie en ook voor dagelijks gebruik is minerale make-up geschikt. Maar hoe zorgt u ervoor dat het natuurlijk en mooi blijft? Daarin geeft Beauty-ensa met veel plezier advies.
In 2006 volgde Grytsje van Beauty-ensa een opleiding visagie en door de jaren heen deed ze veel praktijkervaring op met het opmaken van bruiden, bruiloftsgasten en mensen die op een feestje of andere gelegenheid goed voor de dag willen komen.

Pandhy’s
Beauty-ensa werkt samen met Pandhy's. De make-up van dit merk is gemaakt van natuurlijke mineralen. De kleuren zijn hierdoor heel helder en verfijnd en er is nog een voordeel: de producten verzorgen de huid. De producten van Pandhy's brengen heerlijk op, blijven goed zitten en zien er geweldig uit. Doordat het een mineraal product is, wordt de huid ook nog eens extra verzorgd.

Lees hier meer over de minerale make-up van Pandhy's.

Bruidsmake-up
Natuurlijk wilt u er tijdens uw huwelijskdag extra mooi uitzien. Beauty-ensa zorgt ervoor dat u op uw trouwdag de make-up draagt die bij u past. Wij adviseren u over de minerale make-up naar aanleiding van uw wensen en uw trouwkleding. Een aantal weken voor de bruiloft maken we een afspraak voor het zetten van een proef make-up. Dit duurt ongeveer anderhalf uur. Op de trouwdag zelf komen we bij u thuis of op locatie om de gekozen make-up aan te brengen. Dit neemt ongeveer 45 minuten in beslag.

Make-up voor gasten/ bruidskinderen

Ook voor bruiloftsgasten en/of bruidskinderen verzorgen we graag de make-up. Op de trouwdag geeft de gast de wensen aan voor een passende make-up, het aanbrengen hiervan kost ongeveer een half uur.

Interesse gewekt? Maak snel een afspraak via 06-33054132 of info@beauty-ensa.nl

Beauty-ensa

Grytsje Bouma
Greattebuorren 10
9036 MG MENAAM

  06-33054132
  info@beauty-ensa.nl

Links

  Pandhys.be
  Code Zero

Sociale media

  Facebook
 
© 2024 Beauty-ensa.nl