Sugaring

Sugaring of suikerontharing is een eeuwenoude techniek - Cleopatra deed het al - waarbij een suikerpasta van glucose, fructose en water op de huid wordt gemasseerd, tegen de haargroei in. Dit laagje wordt daarna tegen de haarrichting weer verwijderd – dit noemen we flikken - met medeneming van alle ongewenste beharing.

Sugaring is minder pijnlijk dan epileren en bovendien effectiever. De huid blijft heel lang zijdezacht en glad en haartjes komen lichter en minder dik terug. En uiteindelijk helemaal niet meer.

Pandhy’s
Omdat Beauty-ensa werkt met 100 procent natuurlijke pasta van Pandhy’s, zonder citroensap zoals bij andere merken, hoeft u niet bang te zijn voor huidverkleuring of pigmentvlekken bij contact met de zon.

Vrijheid en zelfvertrouwen
Met name voor vrouwen kan overbeharing een grote belasting zijn. Sugaring geeft u een stukje vrijheid en zelfvertrouwen terug. Maar ook mannen kunnen er erg mee geholpen zijn. Bijvoorbeeld als u last heeft van zweetlucht. We halen het haar weg onder de oksels, zodat transpiratievocht daar niet kan meer opdrogen. Zo ruikt u dus ook niet meer.

Maak snel een afspraak via 06-33054132 of info@beauty-ensa.nl

Beauty-ensa

Grytsje Bouma
Greattebuorren 10
9036 MG MENAAM

  06-33054132
  info@beauty-ensa.nl

Links

  Pandhys.be
  Code Zero

Sociale media

  Facebook
 
© 2024 Beauty-ensa.nl